Over ons

Autorijschool Immerzeel is een eenmanszaak met mij, Monique den Haan-Immerzeel, als instructrice. Momenteel ben ik werkzaam in de omgeving van Stompwijk, Zoeterwoude, en Leiden.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel. Ik verzorg een rijopleiding die naast het aanleren van kennis, vaardigheid en inzicht, tevens het accent wil leggen op de vorming tot bewust, sociaal, veilig en verantwoordelijk rijgedrag.

We beginnen de eerste lessen (van 90 minuten) om de voertuigbediening aan te leren. Koppelen/ontkoppelen, gas geven, schakelen en remmen. Als dat redelijk onder de knie is dan gaan we door met het aanleren van de volgende scripts. Gebleken is dat de leerlingen meer kunnen aanleren in lessen van 1,5 uur. Omdat geen leerling hetzelfde is zal ten allen tijden per leerling steeds worden bekeken wat hij/zij aan kan.
Het behalen van de theorie is zeer belangrijk omdat je alleen dan de aanvraag kan doen voor Deeltoets 3 en het praktijkexamen.

Om de instructeurspas geldig te houden moeten rij-instructeurs regelmatig bijscholingen blijven volgen. Op die manier blijven we up-to-date.
Op 18 juni 2014 heb ik de opleiding Faalangstinstructeur gedaan. Ik heb hierbij mijn certificaat ontvangen.

SLAGINGSPERCENTAGE: Het slagingspercentage wordt per kwartaal opnieuw berekend door het CBR en is te vinden op www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker.htm